Hotel

IM HOTEL PUNTA

19. HRVATSKA KONFERENCIJA O KVALITETI


10. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetuHrvatsko društvo za kvalitetu poziva vas na 19. HRVATSKU KONFERENCIJU O KVALITETI i 10. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, koji će se održati od 15. do 18. svibnja 2019. u hotelu Punta u Vodicama.

Kao i na dosadašnjim našim konferencijama, cilj skupa je okupiti domaće i inozemne stručnjake iz područja povezanih s kvalitetom radi razmjena znanja i mišljenja o načinima na koji nam kvaliteta može pridonijeti razvoju modernog društva i povećati konkurentnost naših organizacija.

19. konferencija će se održati pod sloganom:


Kvaliteta je početak. Izvrsnost je put. Uspješnost je cilj!ORGANIZATOR: Hrvatsko društvo za kvalitetu, Berislavićeva 6, 10000 ZG
Više informacija pogledajte na: www.hdkvaliteta.hr

HDK


Wine VIP Event Vodice

Konferencija vrhunskih vinskih znalaca

Utorak, 16. travnja 2019.


Ovaj iznimno vrijedan događaja organizirala je agencija Dantes - Ricerca Mercato u Vodicama u Hotelu Punta u utorak, 16. travnja 2019., s početkom u 14:30 sati, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske i Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, a u suorganizaciji Šibensko-Kninske Županije, TZ Šibensko-Kninske Županije, Grada Vodica, TZ grada Vodica, Hrvatske obrtničke komore - Obrtničke komore Šibensko-Kninske Županije i Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Šibenik.

Dogadjanja

Posebni gosti eventa su vrhunski kuharski trio Ivan Pažanin, Hrvoje Zirojević i Braco Sanjin, koji će pokazati svoje umijeće pripremajući posebna jela za naš Wine VIP Event!


Wine VIP Event Vodice 16.04.2019. godine:Krovopokrivači iz cijele Hrvatske na 6. konferenciji HUK-a koja se održala u hotelu Punta


Pred graditeljima su brojni izazovi, uskoro će se početi graditi zgrade gotovo nulte kategorije, stalno se pojavljuju nove tehnologije, načini gradnje, uredbe, propisi...
Osim toga, jedan od aktualnih problema za izvođače radova je i odvoz i zbrinjavanje opasnog otpada sa gradilišta, a tu treba nadodati i nedostatak radnika. Koje su obaveze nadležnih ministarstva, lokalne zajednice, projektanata i investitora? Kakvi se sve zahtjevi danas postavljaju pred izvođače radova? Kako će se općenito kontrolirati i dokazivati kvaliteta gradnje? Odgovore na ova i druga razna strukovna pitanja mnogobrojni krovopokrivači mogu dobiti na 6. konferenciji Hrvatske udruge krovopokrivača koja se održala 1. i 2. ožujka u hotelu Punta.

Hotel

Hotel