Safe Stay Croatia

MJERE ZA KORONAVIRUS


Moraju li gosti nositi zaštitu usta i nosa?

U Hrvatskoj je zaštita usta i nosa obavezna na svim zatvorenim javnim površinama, uključujući i naše hotele. Naravno možete ukloniti zaštitu za usta i nos sa svog mjesta u restoranu i dok konzumirate hranu i piće...

Koji je najmanji potrebni socijalni razmak?

minimalna udaljenost mora biti 1,5 m, a dezinfekcijska sredstva s uputama za pravilnu higijenu ruku bit će osigurana u svim javnim prostorima (restorani, bazeni, lobiji i druge javne površine).

Hoće li se programi i aktivnosti odvijati na lokaciji?

Aktivnosti na otvorenom dopuštene su i na njih ne utječu vladini propisi, ali poželjno je socijalno distanciranje (posebno na plaži), kao i dobra higijena.

Postoje li promjene u radnom vremenu?

Ne
Restoran Pinia - doručak 7:00 - 10:00, ručak 12:00 - 14:00, večera 19:00 - 21:00

Što trebam uzeti u obzir prilikom posjeta restoranu?

Osiguravamo strogo pridržavanje smjernica Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Osim toga, poduzeli smo mjere koje nadilaze sve te osiguravaju maksimalnu higijenu i sigurnost. Trudimo se pružiti uobičajenu izvrsnu uslugu unatoč potrebnim sigurnosnim mjerama i održati raznolikost naših uobičajenih ponuda. Sve smjernice, uključujući redovitu osobnu higijenu (vodič za pranje ruku), strogo se interno kontroliraju. Prema trenutnim smjernicama u Hrvatskoj, nema ograničenja u broju ljudi koji mogu sjediti za istim stolom. Molimo goste da dezinficiraju ruke i hvataljke prije služenja na buffetu. U restoranu i na terasi restorana stolovi su postavljeni prema preporukama CIPH-a.

Što moram uzeti u obzir prilikom posjete aperitiv baru?

Prema preporukama CIPH-a nije dopušteno sjediti i stajati za šankom. Gost može preuzeti svoju narudžbu na šanku, ali bez duljeg zadržavanja.

Wellness&Spa center
Zbog epidemioloških mjera Wellness&Spa centar hotela Punta neće biti u funkciji, međutim možemo Vam ponuditi razne vrste masaže. Tijekom masaže molimo Vas da koristite zaštitne maske.

Što moram uzeti u obzir pri korištenju bazena?

Minimalna udaljenost mora biti 1,5 m na bazenu. U bazenima će biti ograničenje koliko gostiju može biti u njemu, ovisno o kvadratnim metrima bazena.

Što moram uzeti u obzir pri korištenju dječje animacije?

Dječja animacija odvijat će se vani s preporučenom društvenom distancom od 1,5 metara, a nakon svake aktivnosti sva će se oprema koja se koristi dezinficirati.

Što moram uzeti u obzir prilikom izleta/izleta brodom?

Prema vladinim propisima, ne postoje posebna ograničenja koja se tiču aktivnosti na otvorenom, poput izleta brodom, izleta ili najma. Preporučuje se društvena distanca i održavanje redovite higijene ruku.

Hoće li se vrijeme prijave/odjave promijeniti?

Vreme prijate/odjave ostaje trenutačno i neće se mijenjati (prijava od 14:00, odjava do 10 sati). Na odjavi će se moći dobiti račun na recepciji.

Mogu li platiti gotovinom?

Beskontaktno plaćanje se preporučuje, ali se prihvaća i gotovinsko plaćanje.

“Safe stay in Croatia” & “Safe travels”

Hotel Punta ima nacionalnu oznaku sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu “Stay Safe in Croatia” i “Safe travels” koju izdaje Ministvo turizma i sporta. Cilj projekta “Stay safe” je educirati i upoznati posjetitelje i dionike u turizmu s protokolima i mjerama koje se provode u Hrvatskoj na svim razinama turističkih djelatnosti, što omogućuje našim gostima prepoznavanje hotela Punta kao sigurnog objekta koji je usvojio nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite, odnosno da djeluje prema aktualnim peporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

O NAMA

Hotelski kompleks Punta nalazi se samo nekoliko desetaka metara od centra Vodica, poznatoj turističkoj destinaciji na obali Jadrana. Hotel Punta, zajedno sa Vilom Arausa, bogatom ponudom i personaliziranom uslugom, pruža Vam nezaboravan boravak. Poželite jutro s predivnim pogledom na Jadransko more ili na stari grad, te uz mirise Mediterana omogućite sebi ugođaje topline i udobnosti koje će Vam s osmijehom na licu pružiti naše osoblje.

SMJEŠTAJNE JEDINICE

sobe

WELLNESS & SPA

wellness

KONFERENCIJE I SEMINARI

konferencije

VJENČANJA I BANKETI

vjenčanja

RESTORANI I BAROVI

banketi

IZLETI I TRANSFERI

izleti

NOVOSTI / DOGAĐANJA

POGLEDAJTE PROTEKLA DOGAĐANJA

SPORT I REKREACIJA

Područje Vodica ima mrežu od preko 350 km cestovnih i mountain bike staza.
Pogledajte sve sportske aktivnosti u blizini hotela koje su na raspolaganju gostima hotela:

PUNTA POOL BAR

Otvoreni bazen, borovi, ležaljke, pa čak i masaža na otvorenom... Zvuči primamljivo, zar ne?

SAZNAJTE VIŠE...

MEDICAL DENTAL ADRIA

U sklopu našeg hotela djeluje vrhunska stomatološka klinika Medical Dental Adria. Ovdje naši gosti imaju mogućnost obavljanja zahvata iz područja oralne kirurgije te opće, plastične rekonstruktivne i estetske kirurgije od strane specijalista.

Što kažu naši gosti...