Hotel

RESTORANI I BAROVI

Razmazite svoja osjetila i uživajte u bogatim kulinarskim delicijama koje Vam pružaju naši restorani i barovi. Cjelokupna ponuda hrane i pića u hotelu Punta osvaja nepca sa svojom tajnom arome, mirisa i okusa autentične lokalne, nacionalne i internacionalne kuhinje. Za idealan početak dana predlažemo kremasti espresso na Lobby Bar-u.

Na kraju dana posjetite "Punta Pool Bar" gdje možete uživati uz razne okuse koktela ali i autohtonih zalogaja pod zvjezdanim nebom i u neposrednoj blizini vanjskog bazena.

RESTORAN PINIA

Dvorana Punta

Okružen prekrasnom borovom šumom i ostakljen kako bi u što većoj mjeri pružio osjećaj prirodne sunčeve energije, Restaurant Pinia je idealno mjesto za pronalazak savršeno uravnotežene lokalne kuhinje ali i internacionalnih delicija koja se nalaze na svakodnevno raznolikom večernjem buffet aranžmanu. Restaurant Pinia ima kapacitet od 380 sjedećih mjesta, pa tako predstavlja i idealan izbor za organizirane domjenke, proslave, skupove i ostale banketne aranžmane u kojima se gostima stavlja naglasak na izbor, prezentaciju, okus i miris hrane i pića kao glavnog obilježja lokalne kulture. Svako jutro Restaurant Pinia je mjesto gdje započinje dan! Buffet doručak u restoranu Pinia je svakodnevno prva prilika da Vam naše osoblje zaželi dobro jutro uz zalogaje Vaših omiljenih jutarnjih delicija.

RESTORAN ECCLESIA

Dvorana Punta

Eccelsia je intimno mjesto gdje gosti mogu odabrati razna internacionalna jela koja su pripravljena iz biranih sezonskih i lokalnih namirnica uz recepture koje oslikavaju stoljeća raznih kultura koje su ostavile traga na lokalnu kulturu življenja. Za sve one koji nisu skloni kulinarskim novotarijama, Restaurant Ecclesia također nudi priznata internacionalna jela, a na vinskoj karti se može pronaći cijeli niz vinske ponude iz raznih dijelova svijeta, ali i lokalnih vina koja sve više postaju priznata diljem svijeta. Kapacitet od 80 sjedećih mjesta nudi savršen odnos intimnosti i personalizirane usluge, pa je tako Ecclesia i idealno mjesto za manje poslovne obroke i prezentacije.

LOBBY BAR

Dvorana Punta

Mjesto gdje možete osjetiti sunčane zrake uz miris kave, čaja ili malih zalogaja. Lobby Bar je mjesto za druženje, čitanje novina, ili pak uživanje na terasi uz ponudu raznih pića i vješto pripremljenih koktela. Uz bežični pristup internetu, Lobby Bar Vam nudi mjesto gdje možete provesti relaksirajuće trenutke a da ne izgubite korak s vremenom i svim dnevnim aktualnostima interneta.

PUNTA POOL BAR

Dvorana Punta

Otvoreni bazen, borovi, ležaljke, pa čak i masaža na otvorenom...Zvuči primamljivo, zar ne? Punta Pool Bar objedinjuje sve ove doživljaje i još ih nadopunjuje sa odličnom ponudom raznih koktela, pića, kao i probranih zalogaja. Karakteristični identitet Punta Pool Bar-a je upravo opuštajuća, neformalna atmosfera koja gostima nudi istinski osjećaj odmora. Hotel Punta koristi ovaj jedinstveni prostor za organiziranje raznih večernjih programa, sve u svrhu krajnjeg zadovoljstva hotelskih gostiju.