Hotel

KONFERENCIJE I SEMINARI

Vodice i hotel Punta imaju dugogodišnje iskustvo u organizaciji poslovnih druženja. Besprijekoran ambijent i vrhunski opremljene dvorane su dobar temelj za ostvarivanje poslovnih ciljeva naših klijenata. Šest višenamjenskih dvorana različitih veličina idealna su mjesta za sve vrste poslovnih događanja, konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka, seminara, domjenaka. Njihova prirodna rasvjeta, pa čak i spektakularni panoramski pogled daju drugu dimenziju poslovnim druženjima, a funkcionalni prostori koji su opremljeni najmodernijom audio-vizualnom opremom omogućuju besprijekorno poslovanje. Hotelsko professionalno MICE osoblje osigurava personaliziranu uslugu i orijentaciju prema najmanjim detaljima.


Glavne značajke multifunkcionalnih prostora:
  • Klimatizacija
  • Šest multifunkcionalnih prostorija koji se prostiru na više od 1200m²
  • Široka ponuda međunarodno uvriježenih poslovnih usluga
  • Bežični pristup brzom internetu
  • Prirodno osvijetljenje svih dvorana
  • Profesionalno MICE osoblje
  • Pre-function zona
  • Neke od dvorana nude panoramski pogled na more i otoke
  • Najmodernija audio-vizualna oprema

Hotel Punta kao savršen izbor Incentive Putovanja

Nagradite učinkovitost svojih zaposlenika sa nagradnim putovanjem u hotel Puntu. Hotelski smještaj uz more, s pogledom koji se zauvijek pamti, hotel Punta predstavlja Vaš izuzetan izbor.


DVORANE:

Dvorana Punta

Konferencijska dvorana Punta

Dvorana Punta kapaciteta do 150 sudionika s prirodnim izvorom svjetlosti, opremljena je suvremenom tehničkom, audio vizualnom opremom, pa tako predstavlja savršeni izbor za razne konferencije, seminare, poslovne prezentacije.


Dvorana Punta

Konferencijska dvorana Vodice

Dvorana Vodice, udaljena samo nekoliko desetaka koraka od hotela Punta omogućava kapacitet od 260 sudionika, te je opremljena je modernom tehničkom, audio-vizualnom opremom, a ima zaseban ulaz , registracijski pult i predvorje, odnosno izložbeni i prostor za primanja i koktele.


Dvorana Punta

Dvorana Consilium

Dvorana kapaciteta do 25 sudionika s prirodnim izvorom svjetla. Idealna je za manje poslovne susrete, poslovne sastanke, radionice, edukativne događaje i slično.


Dvorana Punta

Dvorana Ecclesia

Dvorana Ecclesia kapaciteta do 80 sudionika multifunkcionalna je dvorana koja se može koristiti u svim postavama. Raspolaže sa svom standardnom tehničkom opremom te ima prirodni izvor svjetlosti.


Dvorana Punta

Restoran Pinia

Restoran Pinia kapaciteta 350-500 osoba, okružen prekrasnom borovom šumom, savršeno je mjesto za velike skupove, bankete, proslave i domjenke uz vrhunsku gastronomsku ponudu.


Dvorana Punta

The Sky Lounge

Sky lounge nalazi se na 10. katu hotela Punta, iznimno atraktivan, sa prekrasnim pogledom na luku, more i otoke, jedinstveno je mjesto za poslovne susrete ili zabave uz mogućnost vrhunskog gastronomskog izbora.