Hotel

SPORTSKE AKTIVNOSTI

Hotel Punta nadmašit će sva Vaša očekivanja, pružajući mnogo više od smještaja. Kroz posebno osmišljene programe koji spajaju aktivnost, avanturu, zabavu ili kulturalne izlete, ponuda hotela Punta će Vas na originalan način upoznati sa posebnošću destinacije. Sportska animacija, tjelovježba, aerobic, vodeni sportovi, ronilačke i biciklističke avanture i adrenalinska uzbuđenja samo su dio ponude koju smo pripremili za sve goste sklone aktivnom odmoru.
Ako pak želite pobjeći u osamu dovoljno je pronaći barku koja će Vas odvesti na udaljene idilične uvale okolnog arhipelaga.

ADRENALINSKE AKTIVNOSTI

Izaberite jednu od mnogobrojnih mogućnosti podizanja adrenalina koji će Vas odmaknuti od svakodnevnice i probuditi nezaboravan doživljaj u Vama. Aktivnosti uključuju: Bungee jumping, Rafting, slobodno penjanje ili Buggy safari.

FITTNESS

Raznovrsne sportske aktivnosti održat će u formi sve one željne aktivnog odmora. Započnite dan plivanjem u moru ili na bazenu, razgibajte se uz jutarnju tjelovježbu, održite formu uz fitnes ili uživajte u vožnji biciklom kroz čarobnu mediteransku prirodu.

VODENI SPORTOVI

U blizini hotela Punta naići ćete na velik izbor sportova na vodi. Jet-ski, vožnja na banani ili jedrenje zadovoljit će Vaše želje za ludim dnevnim provodom u ljetnoj sezoni, a oni skloniji adrenalinskim uzbuđenjima mogu se okušati i u skijanju po moru, paraglidingu ili za ljubitelje morskog lova big game fishingu.


BICIKLIZAM


Područje Vodica ima mrežu od preko 350 km cestovnih i mountain bike staza. Staze su uglavnom lagane i pogodne za rekreativne bicikliste. S druge strane, nalazi se poznata staza "Orlov krug" koja je domaćin MTB XCO utrke Svjetskog kupa i jedna je od najzahtjevnijih mountain bike staza u Hrvatskoj.
U okolici grada ima 14 biciklističkih staza.

Hotel
Hotel
Hotel


AKTIVNOSTI U BLIZINI HOTELA:


Tenis

TENIS

Nogomet

NOGOMET

Rukomet

RUKOMET

Rukomet

ODBOJKA NA PIJESKU

Tenis

JET-SKI

Nogomet

ČAMCI ZA ZABAVU

Rukomet

VODENI TOBOGAN

Tenis

TREKKING

Nogomet

NORDIJSKO HODANJE

Rukomet

SPORTSKO PENJANJE

Rukomet

WINDSUFRING

Rukomet

BANANE, TUBE, PADOBRANI


Hotel
Hotel
Hotel