Hotel

SVIJET MASAŽA

STRESS AWAY MASSAGE

Masaža koja opušta tijelo, ublažava mišićnu napetost, poboljšava cirkulaciju i opseg pokreta.

CLASSIC OR SPORT FIT MASSAGE

Kombinacija slabijeg i jačeg pritiska pomaže povećati fleksibilnost, opustiti zategnute mišiće i ublažiti kroničnu napetost.

BACK, NECK & SHOULDERS MASSAGE

Ova parcijalna masaža uklanja stres i opušta područja koja su najviše sklona lokaliziranoj napetosti. Stvorena za ljude koji su tjelesno aktivni i za one koji previše vremena provode sjedeći.

FOOT MASSAGE

Masaža stopala za iznimno lagan pokret i opuštanje.

NO CELLULITE MASSAGE

Kombinacija limfne drenaže i masaže koja potiče mikrocirkulaciju pomaže ukloniti toksine i višak tekućine iz tijela za čvršću i svježu kožu.

ELEMIS EXOTIC ISLAND BODY SCRUB

Mirisni piling s monoi uljem, morskom soli i ljuskama kokosa u kombinaciji s tri biljna ulja i vanilijom, nježno čisti tijelo i ostavlja nježan miris.

INDIVIDUAL SIGNATURE MASSAGE

Izaberite između različitih mješavina esencijalnih ulja za opuštanje, pomlađivanje ili podizanje energije. Luksuzna masaža cijelog tijela kombinira najbolje tehnike za ublažavanje bolnih i napetih područja. Slijedi masaža stopala, glave i lica. Jačina pritiska individualno se prilagođava.

COUPLE’S RITUAL

Luksuzni, romantični ritual za dvoje, koji uključuje masažu cijelog tijela od 75 minuta, popraćen s posluženim rashlađenim voćem, pjenušavim vinom i privatnim jacuzzijem na raspolaganju.

Posjetite našu Facebook stranicu: