Hotel

SPA PROGRAMI

Uživajte u ljepoti naše Spa i relax zone u tri saune i unutarnjem bazenu. Cijena uključuje dva ručnika, plahtu i papuče.

 

Uvjeti korištenja Spa&Relax zone:

Ljubazno vas molimo da isključite svoje mobilne telefone tijekom tretmana te da proizvodite što manje buke kako bi se osigurala mirna atmosfera.

Ne preuzimamo odgovornost za izgubljene ili oštećene osobne stvari. Molimo ostavite dragocjenosti u sefu u hotelskoj sobi ili koristite ormariće koji se nalaze u svlačionicama.

Korištenje sauna rezervirano je za goste iznad navršenih 16 godina. Ulaz na bazen je dopušten svima.

Naše usluge ne uključuju napojnice. Kao znak zahvalnosti za iznimnu uslugu, napojnica se može dati osoblju po vlastitom nahođenju.

Molimo da svog terapeuta obavijestite ako imate nekih zdravstvenih problema koji bi mogli utjecati na korištenje Spa sadržaja i odabir tretmana.

Preporučujemo rezervaciju unaprijed kako biste osigurali željeni datum i vrijeme tretmana.

Molimo vas da dođete 5 minuta prije dogovorenog tretmana.

Molimo vas da nas o otkazivanju termina obavijestite barem 6 sati ranije, kako biste izbjegli plaćanje 100% naknade za odabrani tretman.

Prihvaćamo gotovinu i sve važnije kreditne kartice. Cijene uključuju PDV. Cijene su podložne promjenama bez prethodne obavijesti. Plaćanje se vrši u kunama, cijene u eurima su informativne.

Posjetite našu Facebook stranicu: